مواد لازم :
سفیده تخم مرغ 2 عدد
نمک 1/4 قاشق چایخروی
بیکینگ پورد 1 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق سوپخوری
آرد ذرت 100 گرم
آرد گندم 100 گرم
شیر کم چرب 1 پیمانه
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
1-در یک کاسه آرد گندم ، آرد ذرت ، شکر ، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید .
2-در ظرف دیگری سفیده تخم مرغ ، شیر و روغن را مخلوط کنید سپس مواد خشک را به آن اضافه کنید و مجدداً مخلوط کنید .
3-فر را روی 400 درجه فارنهایت گرم نموده . سینی فر به ابعاد 5*20 را چرب کنید و مایه را درآن بریزید سپس در پنجره وسط فر به مدت بیست الی بیست و پنج دقیقه قراردهید .
4-برای اطمینان از پخت نان خلال دندانی را درنان فرو کنید اگر از نان چیزی به آن نچسبید نان پخته است .