مواد لازم :
شکر 1 پیمانه
رنده پوست لیمو 1 قاشق سوپخوری
لیمو ترش 1 عدد
رنده پوست لیمو 1/4-1 پیمانه
کره 2 عدد
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
آرد 2 پیمانه
نمک 1/4 قاشق چایخوری
موز بزرگ 3 عدد
خامه زده شده 1/3-2 پیمانه
وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری
مواد لازم رویه کیک :
خامة زده شده 1 پیمانه
وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری
مغز پسته خرد شده 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نموده . برای تهیه خمیر کیک , کره را روی حرارت ذوب کرده و بگذارید خنک شود . لیمو را شسته آب آن را گرفته . تخم مرغ ها را با شکر و نمک با همزن برقی بزنید تا بصورت کف در آید و حجم آن دو برابر شود . رندة پوست لیمو , آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و بتدریج به تخم مرغ ها اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید و سپس کره ذوب شده را کم کم به مواد بیفزائید و آرام مخلوط کنید تا مواد یکدست شود. در قالب گرد به قطر 25 سانتی متر که قبلاً کف آن را چرب کرده اید , خمیر راریخته و در طبقة وسط فر به مدتت 55 الی 60 دقیقه بپزید . کیک را از قالب خارج نمائید و روی پنجره فلزی بگذارید خنک شود . 2 عدد از موزها را پوست بگیرید , خرد کنید و به مدت 15 دقیقه درون آب لیمو قرار دهید . سپس در آبکش ریخته ولی آب لیمو را کناری بگذارید خامه را با وانیل شکری با همزن برقی بزنید تا سفت شود و به 3/2پیمانه خامه , موزها را اضافه کنید . خمیر کیک را به 2 لایه تقسیم کنید . هر لایه را به اب لیمو آغشته نمائید . روی سطح اولیه کیک را مخلوط خامه و موز بزنید و لایه دوم را روی آن قرار دهید . سپس روی لایه دوم را به باقی مانده خامه آغشته کنید و کناره های کیک را نیز به خامه آغشته کنید . موز سوم را پوست گرفته و ورقه ورقه کنید . 1 پیمانه خامه را با وانیل شکری با همزن برقی بزنید و گل هایی از خامه تهیه نموده و روی سطح کیک قرار داده روی هر یک را ورقی از موز بگذارید و با پسته خرد شده تزئین نمائید .