| مواد لازم : | |
گوشت گوسفند | 1000 گرم |
کلم پیچ قرمز | 500 گرم |
شوید یا شبت | 100 گرم |
جعفری ساطوری شده | 100 گرم |
پیاز | 1 عدد |
نمک | قدری |
سیب زمینی | 200 گرم |
لبو | 100 گرم |
سیر | 2 قاشق سوپخوری |
هندوانه | 150 گرم |
برگ بو | 4 عدد |
برنج | 1 قاشق سوپخوری |
/td>
| طرز تهیه :گوشت و پیاز و برگ بو را بار کرده قدری نمک در آن بریزید همینکه گوشت نیم پز شد ، کلم و لبو و هویج و سیر خرد کرده و برنج را در آن بریزید و جعفری و شبت را مانند دسته گل ترتیب داده ، ته آنرا با نخ بسته در آن بیاویزید .
پس از اینکه مواد مزبور پخته شد ، یکقاشق آب گوجه فرنگی را در 75 گرم کره ، سرخ کنید و یک دانه فلفل قرمز در آن بریزید . سپس سیب زمینی را ریخته و سبزی دسته کرده و گوشت و استخوان را بیرون آورده سوپ را در ظرف سوپ خوری بکشید .
سپس 255 گرم خامه ترش را زده در سوپخوری بریزید و آنرا سر سفره بیاورید .