دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

سوپ ورمیشل | سوپ ها

 

مواد لازم :
گوشت گاو1000 گرم
پیاز1 عدد
برگ بو2 عدد
هویج150 گرم
سیب زمینی150 گرم
ورمیشل75 گرم
طرز تهیه :

یک کیلو گوشت و یک پیاز کوچک و دو برگ بو را رد آب جوش مدت 4 الی 5 ساعت بپزید و پس از آینکه پخته شد ، صافش کنید . آنگاه 150 گرم هویج در آن بریزید ، بگذارید نیم پز بشود . بعد 150 گرم سیب زمینی پوست گرفته 75 گرم ورمیشل و قدری نمک در آن بریزید پس از اینکه سوپ پخته شد ، آنرا در ظرف سوپخوری بکشید و گوشت پخته آنرا بقطعات نسبتا درشت قیمه کرده با یک پیاز کوچک در 150 گرم کره سرخ کرده و چهار عدد تخم مرغ را زده و قدری فلفل و نمک روی آن بریزید و برای افزودن طعم آن یکقاشق جعفری ریز کرده هم بپاشید ، بمجرد اینکه تخم مرغ بسته شد ، آنرا هم زده دز ظرفی ریخته و همراه با سوپ گرم سر سفره بیاورید .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد