دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

سالاد ذرت | سالادها

مواد لازم

یک لیوان   ذرت پخته شده
نصف لیوان   هویج پخته شده
یک لیوان   نخود سبز پخته شده
یک لیوان   کاهوی خرد شده
یک لیوان   مغز پرتقال خرد شده
100گرم   کالباس
100گرم   خامه
100گرم   سس مایونز
2 قاشق غذا خوری   شکر
2 قاشق غذا خوری   آبلیمو
نصف قاشق مربا خوری   نمک

طرز تهیه:

برای پخت ذرت، بلال را با چوب آن دردیگ زودپز با مقداری نمک  می ریزیم  که درمدت 2 ساعت خواهد پخت. سس مایونز، خامه، آبلیمو، نمک و شکر را مخلوط می کنیم. نخود سبز، ذرت، کاهو و هویج  و مغز پرتقال خرد شده  را نیز با هم مخلوط می کنیم.سپس این مواد را در ظرفی ریخته و روی آن را با سس و هویج تزئین می کنیم .

نکات تغذیه ای:

* این سالاد پر کالری ، برای افراد کم اشتها به خصوص کودکان کم اشتها مناسب است.

* دراین سالاد از هویج پخته استفاده شده است و همان طوری که در بخش دانستنی های تغذیه آمده است، خواص آنتی اکسیدانی هویج پخته از هویج خام بیشتر است.

* سعی کنید از کالباسی استفاده کنید که دارای مارک تجاری معتبر و استاندارد باشد.

* به علت وجود خامه و سس و کالباس در این سالاد ، سعی کنید که آن را به مدت طولانی نگهداری نکنید و آن را به مقدار مصرف برای یک وعده غذایی تهیه نمایید .

* این سالاد، یک غذای سرد است که می توان آن را با نان باگت برای کودکان سرو کرد.

* انرژی کل غذا، 1630 کالری است که اگر توسط 4 نفر میل شود، سهم هرفرد به طورمتوسط 407 کالری است .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد