دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

سالاد ماهی | سالادها

مواد لازم :   
ماهی  1000 گرم
سیب زمینی استامبولی  500 گرم
لبو  1 فنجان
سس مایونز  0.5 فنجان
نعناع  2 قاشق سوپخوری
ترخون  2 قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده  2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون  0.5 فنجان
کاهو  120 گرم
آب لیموترش  3 قاشق سوپخوری
سرکه  3 قاشق سوپخوری
فلفل  قدری
نمک  قدری

طرز تهیه :

ماهی سفید یا سوف باشد , سیب زمینی اسلامبولی باشد , لبو خلال شده باشد , سبزی ها خر شوند , از سرکه یا آبلیمو استفاده شود , از مغز کاهو استفاده شود .
پوست ماهی را می گیریم و انرا بقطعات کوچک خرد می کنیم تیغهایش را بیرون می گذاریم و کمی نمک و فلفل و دو سه قاشق آب لیمو و دو سه قاشق روغن زیتون روی ماهی می ریزیم و طرف ماهی را روی حرارت ملایم می گذاریم بدون اینکه آب بریزیم می گذاریم ماهی بپزد و اب ماهی کشیده شود , برای پختن آن یک ربع تا 20 دقیقه کافی است , پس از پختن ماهی را می گذاریم سرد شود بعد سیب زمینی را جداگانه می پزیم و بصورت خلال یا چهار گوش خرد میکنیم و سس مایونز را با بقیه آبلیمو و روغن زیتون مخلوط میکنیم و کمی نمک و فلفل و سبزی های خرد شده اضافه میکنیم و بهم می زنیم و سیب زمینی را نیز می ریزیم , مخلوط می کنیم آنگاه ماهی و لبو را اضافه می کنیم و کمی بهم می زنیم , بطوریکه تمام مواد مخلوط شود ولی زیاد له نشود برگهای کاهو را ته دیس می چینیم و سالاد را داخل دیس می ریزیم و روی آنرا با پشت قاشق صاف می کنیم و روی سالاد را با حلقه های لیمو ترش و اطراف سالاد را با حلقه های گوجه فرنگی تزیین می کنیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سالاد برای 4 تا 6 نفر کافیست

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد