| مواد لازم : | |
آب گوشت | 5 فنجان |
شلغم | 2 عدد |
هندوانه | 2 عدد |
پیاز | 2 عدد |
کلم | 2 فنجان |
کره | 100 گرم |
فلفل | قدری |
نمک | قدری |
/td>
| طرز تهیه :پیاز و شلغم و هویج را خرد و در کره کمی سرخ میکنیم , بعد 4 تا 5 لیوان آب گوشت را بآن اضافه میکنیم و کلم را میریزیم و میگذاریم تمام مواد با حرارت ملایم بپزد.
ممکن است باین سوپ کمی هم لوبیای سبز خرد شده اضافه کنیم و کمی نان تست شده کوچک را در سوپخوری قرار دهیم و سوپ را روی آن بریزیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست /td>